El cadàver del nen de Roda de Berà portava més d'un dia a la sorra

Els banyistes, al llarg de tot el dilluns, el van confondre amb un ninot

Agents de la Policia Judicial a la zona on s'ha trobat el cos sense vida d'un nen d'entre dos i quatre anys a la platja de Roda de Berà

Agents de la Policia Judicial a la zona on s'ha trobat el cos sense vida d'un nen d'entre dos i quatre anys a la platja de Roda de Berà / Redacció

Guillem Sánchez

Un treballador de la neteja va trobar ahir al matí, cap a les 8:30 hores, el cos sense vida d'un bebè a la platja de Roda de Berà. El cadàver portava més d'un dia sobre la sorra al costat d'altres restes arrossegades per la marea: un embalum que els banyistes, al llarg de tot el dilluns, un dia sencer, van confondre amb un ninot.

L'alcalde del municipi, Pere Virgili, creu que una hipòtesi plausible per a explicar la trista troballa és que es tracti d'un menor que viatjava en una pastera. La Guàrdia Civil ha obert una recerca per aclarir els fets.

L'autòpsia que es practicarà en les pròximes hores al cos de la víctima ajudarà a comprvar si existeixen indicis de violència en el cos o si va morir de manera natural, alhora que permetrà fer una aproximació sobre quants dies portava mort.

Si s'ha de jutjar per l'avançat estat de descomposició que presentava, el decés va poder tenir lloc ja fa diverses setmanes.