Un accident entre dos camions a Masquefa deixa un ferit crític

El xoc ha tingut lloc a la B-224, i un dels implicats ha hagut de ser traslladat amb helicòpter fins a l'hospital de Bellvitge

El punt quilomètric 15 de la B-224 on s'ha produït l'accident entre dos camions, en el seu pas per Masquefa

El punt quilomètric 15 de la B-224 on s'ha produït l'accident entre dos camions, en el seu pas per Masquefa / TRÀNSIT

Redacció

Dos camions han xocat aquest dimarts al matí al punt quilomètric 15 de la carretera B-224, al seu pas per Masquefa. L'accident entre els dos vehicles - un trailer i un camió més petit - ha deixat un ferit crític, que ha hagut de ser evacuat amb helicòpter fins a l'hospital de Bellvitge.

Els Bombers han rebut l'avís prop de les 10 del matí, poc després que es produís l'accident per causes que encara es desconeixen. Dues dotacions terrestres dels Bombers s'han desplaçat fins al lloc dels fets, on han hagut de socórrer un dels conductors, que havia quedat atrapat dins del vehicle. Posteriorment, ha arribat l'helicòpter del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) per traslladar la persona que ha resultat ferida crítica fins a l'hospital de Bellvitge. L'altre conductor implicat ha rebut atenció mèdica en un centre d'atenció primària.

L'accident ha obligat a tallar temporalment la via i s'ha obert un pas alternatiu per facilitar el trànsit entre la resta de vehicles.