Mor el conductor d'un camió en bolcar a la C-25 a Manresa

La víctima era un home de nacionalitat búlgara de 62 anys que treballava com a transportista en una empresa lleidatana

El camió bolcat avui al matí

El camió bolcat avui al matí / Dani Casas

Redacció

Un conductor de camió ha mort avui després que el vehicle que conduia bolqués a la C-25, al punt quilomètric 130,5, dins el terme municipal de Manresa.

Els fets han tingut lloc aquest matí a 2/4 de 8. No hi ha hagut més vehicles implicats.

Per causes que encara s’estan investigant, un camió que transportava bobines ha sortit de la via i el seu conductor ha mort a l’acte. Els Bombers de la Generalitat ha realitzat maniobres d’excarceració ja que el conductor estava atrapat. Era un home búlgar de 62 anys que treballava com a transportista per a una empresa lleidatana.

Arran de la incidència, s’han activat tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Afectació al trànsit

Quant a l’afectació viària, la C-25 ha estat tallada totalment sentit Lleida fins un quart de deu.

Amb aquesta víctima, són 111 les persones que han mort en accidents de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya (dades provisionals de Trànsit).

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268 i a través del web victimestransit.gencat.cat.