S'esfondra el terrat d'una casa d'Artés i deixa un ferit lleu

Vuit persones de dues famílies han hagut de ser evacuades fins que es comprovi si és segur accedir a l'immoble

Una dotació dels Bombers de la Generalitat

Una dotació dels Bombers de la Generalitat / BOMBERS

Arnau Valverde

Arnau Valverde

El terrat interior d'una casa d'Artés s'ha esfondrat aquesta tarda i ha obligat a evacuar dues famílies que resideixen a l'immoble. Una persona ha resultat ferida amb diagnòstic lleu per un cop al nas, segons han indicat fonts dels Bombers a aquest diari.

Els fets han tingut lloc al voltant de 2/4 de 7 de la tarda al número 61 de la carretera de Sallent. Els serveis d'emergència han rebut un avís que informava que s'havia esfondrat un terrat interior de l'immoble i que un mur havia quedat esquerdat a conseqüència de l'esfondrament. Els Bombers hi han destinat 2 dotacions i han evacuat les dues famílies que viuen a l'immoble. Al primer pis hi viuen cinc persones i 2 gossos mentre que al segon, tres persones i un gos. Una d'aquestes persones és la que ha resultat ferida lleu i ha estat atesa pel SEM.

Els Bombers de la Generalitat han alertat l'arquitecte municipal, que s'ha personal al lloc dels fets per analitzar l'estat de l'estructura, que va ser construïda als anys 60. Segons indiquen els Bombers, el pis de sota i el forjat són les zones que han patit més afectacions. Fins que no es pugui assegurar que és segur entrar-hi, les dues famílies hauran de dormir fora. Bombers indiquen que se n'han fet càrrec familiars i l'Ajuntament d'Artés també els ha facilitat ajuda.