Mor un home en un xoc frontal entre dos cotxes a la C-14 a Fígols i Alinyà

Després de la col·lisió, un camió va envestir els dos vehicles

Dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat

Dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat / BOMBERS

Redacció

El conductor d’un turisme va morir en una col·lisió frontal a la C-14 a Fígols i Alinyà, a l'Alt Urgell, aquest diumenge al vespre. Per causes que encara s’estan investigant, dos vehicles van xocar frontalment i un camió va envestir-los posteriorment. Els turismes es van incendiar però es va poder treure els dos conductors fora dels vehicles. Tot i així, a conseqüència del xoc, el conductor d’un dels cotxes, G.S.R., de 30 anys i veí d’Andorra, va morir i la conductora de l’altre turisme va resultar ferida menys greu i va ser trasllada a l’Hospital Arnau de Vilanova. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 23.00

Arran de la incidència, es van activar cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, deu dotacions dels Bombers de la Generalitat, que van realitzar tasques d'extinció de l'incendi amb línies d'aigua i d'escuma, retirada dels vehicles de la calçada i neteja de la via, i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Quant a l’afectació viària, la via es va tallar en els dos sentits de la marxa i la circulació es va normalitzar a la 1 de la matinada.