Un autobús sense frens atropella mortalment tres persones a Cadis

Les víctimes són un noi i una noia de 17 i 19 anys, i una dona de 60

Hi ha un quart ferit molt greu a l'UCI i diversos ferits lleus

L'autobus que ha provocat la mort de tres persones a Cadis

L'autobus que ha provocat la mort de tres persones a Cadis / EMERGENCIAS 112 ANDALUCÍA

Isabel Morillo

Tres persones han mort aquest dilluns a la tarda en ser atropellades per un autobús que s'ha quedat sense frens i ha impactat contra un lateral d'un centre comercial a Cadis. L'alcalde de la ciutat, Bruno García, ha revelat que les víctimes mortals són un noi de 17 anys, una noia de 19 i una dona de 60. Hi ha un quart ferit molt greu a l'UCI i diversos ferits lleus.

El conductor ha donat negatiu en proves la prova d'alcogolèmia i tot apunta a un error tècnic. L’accident s’ha produït quan l’autobús entrava a la ciutat andalusa pel pont nou i s’ha quedat sense frens. Seguidament, ha envaït el sentit contrari i ha impactat contra un dels laterals d'El Corte Inglés, a l'avinguda de Las Cortes. Dues de les víctimes han rebut l'impacte directe del vehicle mentre que la tercera, així com la persona ferida, han estat colpejades per una palmera arrencada per l'autobús.

Es tracta d'un autobús de servei discrecional de l'empresa Medina, que duia 30 alumnes d'infermeria cap a la facultat de Cadis. Tots ells estan bé.

TEMES