A Navarra

Mor un jove per l'explosió d'un dispositiu electrònic que estava carregant a la tauleta de nit

La Guàrdia Civil ha descartat que el motiu de l’explosió hagi sigut el telèfon mòbil de la víctima

Un endoll amb carregadors enxufats

Un endoll amb carregadors enxufats / ISTOCK

EFE

Un jove de 25 anys ha mort després de patir greus cremades a l’explotar un dispositiu electrònic que estava carregant a la tauleta de la seva habitació a la localitat navarresa de Bera. Així ho ha confirmat la Guàrdia Civil, que està investigant les causes del succés, amb un origen que inicialment s’ha atribuït a un telèfon mòbil, però que posteriorment ha sigut descartat.

I és que, segons han explicat fonts de la investigació en un comunicat, després de fer la inspecció tècnica ocular per part d’agents de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Navarra, s’ha observat que l'accident s’hauria produit a causa d'un dispositiu electrònic que es trobava endollat, però no s’ha pogut precisar de quin tipus per l’estat en què ha quedat.

Mòbil a terra

A terra hi havia un telèfon mòbil sense signes d’explosió ni ignició, per la qual cosa es descarta que el motiu de l’explosió hagi sigut el telèfon mòbil del jove. L’explosió ha provocat un petit incendi que ha afectat el llit on dormia, produint-li cremades greus.

Els agents li han fet maniobres de reanimació fins que ha arribat l’assistència sanitària i posteriorment ha sigut traslladat amb helicòpter medicalitzat, i amb un pronòstic molt greu, a l’Hospital de Cruces (Biscaia), on posteriorment ha mort.

Al lloc han acudit també els Bombers de Navarra a causa del fum dens que hi havia a la vivenda i que havia provocat l’explosió.

Agents de la Unitat Orgànica de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Navarra investiguen les causes de l’incendi.