Un conductor begut s'encasta repetidament contra un pal elèctric fins a tombar-lo a Castellnou de Bages

El conductor, veí de Manresa, ha xocat també contra el mur d'una casa de la localitat

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat els Mossos d'Esquadra i Bombers de la Generalitat

Detall d'un vehicle dels Bombers de la Generalitat

Detall d'un vehicle dels Bombers de la Generalitat / BOMBERS

Un conductor, veí de Manresa i amb clars símptomes d'embriaguesa segons fonts consultades a Regió7, ha produït un accident aquest dissabte a la tarda a Castellnou de Bages. El vehicle, que circulava per la carretera que va fins al municipi, ha xocat contra un pal elèctric i l'ha malmès. El conductor, segons ha pogut saber aquest diari, ha intentat xocar contra el subministrament elèctric en almenys, tres ocasions. Finalment, quan l'ha tombat, ha xocat també contra el mur d'una casa de la localitat, que no ha tingut més afectacions.

L'avís a les unitats d'emergència s'ha rebut a les 17:54 h i fins al lloc dels fets s'hi ha desplaçat una dotació de Bombers de la Generalitat i patrulles dels Mossos d'Esquadra.

L'alcalde de Castellnou del Bages, David Canyadó, ha explicat a Regió7 que no hi ha cap afectació en la llum del municipi. "Ha intentat provocar més accidents. Podria haver estat més greu, del que ha sigut", lamenta Canyadó.

Endesa, la companyia elèctrica encarregada de la llum, ha assegurat que s'està treballant per poder arreglar el pal que ha estat malmès.