Detenen un conductor en un control a Castellterçol per transportar 200 grams d'haixix

El detingut, de 40 anys, viatjava en un vehicle amb la ITV caducada

Una de les peces de haixix embolicades amb una fotografia del Cristiano Ronaldo

Una de les peces de haixix embolicades amb una fotografia del Cristiano Ronaldo / Mossos d'Esquadra

Redacció

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home, de 40 anys, en un control a Castellterçol per transportar 200 grams de haixix.

El passat 1 de novembre cap a 2/4 d'1 del migdia, els Mossos estaven realitzant un control de documentació de vehicles i prevenció de robatoris amb força a domicilis a la carretera C-59, al punt quilomètric 31, del municipi de Castellterçol (Moianès), quan un vehicle amb un sol ocupant se'ls va aproximar.

Els agents van observar que el vehicle no portava l'adhesiu de la ITV, motiu pel qual el van aturar. Un cop fetes les comprovacions, els agents van saber que la ITV estava caducada. Seguidament, van identificar i escorcollar el vehicle, i en un doble fons ubicat a sota l'estora dels peus del seient de copilot van localitzar dos peces presumptament haixix. Cada peça contenia 100 grams i estava embolicada amb un plàstic i una fotografia del Cristiano Ronaldo, tal com es pot veure en la imatge.

Davant d'aquests fets, els agents van detenir el conductor per un delicte contra la salut pública. També se'l va denunciar per no tenir la ITV. El detingut va passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia el dia següent de la seva detenció.