Localitzen els cadàvers d’un nen de 7 anys i el seu pare a Navarra

El dispositiu de recerca ha trobat els cossos a la zona de rastreig

La serra d'Urbassa

La serra d'Urbassa / NTM

Redacció

El dispositiu de recerca que mirava de localitzar a la serra d’Urbasa un nen de set anys i el seu pare, desapareguts des de divendres, ha trobat aquest dimarts els cossos sense vida de tots dos. Els cadàvers seran traslladats a l’Institut Navarrès de Medicina Legal i Ciències Forenses, a Pamplona, per a la seva autòpsia.

La Guàrdia Civil de Navarra investigava la desaparició del nen de set anys i el seu pare després que la mare, que resideix a Estella-Lizarra i que està separada del progenitor del nen, interposés aquest dilluns una denúncia per la seva desaparició davant la Guàrdia Civil després d’acudir al centre escolar a recollir el seu fill i ser informada que no havia assistit a classe.

Un dispositiu de recerca conformat per efectius de la Guàrdia Civil, Bombers, Policia Foral i el departament de Medi Ambient es va desplegar a la serra d’Urbasa per intentar localitzar l’home i el seu fill, a l’haver sigut trobat aquest dilluns el seu cotxe al balcó de Pilatos, popular mirador i barranc d’aquesta serra. Aquest dispositiu ha localitzat aquest dimarts els cossos sense vida de tots dos.