El camió que va perdre la peça metàl·lica enmig de l'Eix Transversal havia passat les revisions

Els Mossos confirmen que una avaria mecànica va provocar que el cardan del vehicle es trenqués i caigués enmig de la carretera

Un accident de trànsit, en una imatge d'arxiu

Un accident de trànsit, en una imatge d'arxiu / TRÀNSIT

Laura Serrat

Laura Serrat

El camió que va perdre la peça metàl·lica enmig de l'Eix Transversal, a l'altura de Santa Maria d'Oló, aquest dimarts, havia passat les revisions oportunes, segons confirmen els Mossos d'Esquadra. La policia afirma que la peça que va caure a la via, el cardan, es va trencar a causa d'una avaria mecànica. La caiguda d'aquesta peça va desencadenar un accident múltiple, amb sis turismes implicats, i tres ferits força greus i un de lleu que van ser traslladats a l'Hospital de Vic.

L'accident va obligar a tallar la circulació a la C-25 durant més de dues hores, des de 2/4 de vuit fins uns minuts abans de les deu del matí, quan es va reobrir un carril en sentit Girona per facilitar la circulació. El Servei Català del Trànsit explica que els treballs per retirar el camió de la via es van allargar fins al migdia, quan ja es va poder restablir la normalitat en la circulació. L'accident va mobilitzar els Bombers de la Generalitat, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), el Servei Català del Trànsit i diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra.