Detenen dues persones a Castellterçol per tràfic de drogues

Els traficants s'estaven barallant amb un comprador enmig de la via pública

Una patrulla dels Mossos d'Esquadra

Una patrulla dels Mossos d'Esquadra / MOSSOS

Laura Serrat

Laura Serrat

Els Mossos d'Esquadra han detingut dues persones de 54 i 39 anys per un delicte contra la salut pública. Els detinguts van ser sorpresos pels agents en una baralla enmig de la via pública que va començar per un malentès relacionat amb el tràfic de drogues.

Els fets van tenir lloc el 22 de desembre, a les dues del migdia, quan diversos testimonis van alertar els Mossos d'Esquadra per una baralla entre tres persones al carrer de Sant Roc. Quan els agents van arribar a la zona, no quedava ningú, però van localitzar els autors dels fets uns carrers més enllà.

Una vegada localitzats, els agents van descobrir que dos dels participants en la baralla es dedicaven a la venda de cocaïna i el tercer s'havia reunit amb ells per comprar-ne. La baralla va començar quan els dos traficants van voler vendre la droga al tercer a un preu més alt que l'inicialment acordat.

Finalment, els agents van procedir a detenir els dos traficants per un delicte contra la salut pública i van passar a disposició judicial a Granollers, on van quedar en llibertat.