L'incendi de vegetació a Sant Salvador de Guardiola va mobilitzar 11 dotacions dels Bombers i va cremar 1,5 hectàrees de vegetació

El foc va afectar una zona pròxima a la carretera C-37, al quilòmetre 81 en direcció Manresa

Els Bombers van extingir l'incendi a tocar de mitjanit

La zona afectada per l'incendi ja extingit de Sant Salvador de Guardiola

La zona afectada per l'incendi ja extingit de Sant Salvador de Guardiola / Bombers de la Generalitat

Redacció

En total 11 dotacions dels Bombers de la Generalitat van treballar dimarts a la tarda en l'extinció d'un incendi de vegetació prop de la carretera C-37, a Sant Salvador de Guardiola, que va cremar 1,5 hectàrees de vegetació, segons dades provisionals dels Agents Rurals.

Els serveis d'emergències van rebre l'avís per l'incendi a 2/4 de 7 de la tarda i vuit dotacions terrestres dels Bombers -que més tard es van ampliar a onze- es van desplaçar fins al lloc dels fets, al quilòmetre 81 de la carretera, en sentit Manresa.

Es tracta d'un foc topogràfic que va fer carrera en ascendent. L'estratègia dels Bombers es va basar en confinar a la carena el flanc dret i el flanc esquerre. El cos va donar el foc per extingit a les 23:47 hores. Passada la mitjanit, i després de recollir les línies d'aigua, les 11 dotacions que van treballar a Sant Salvador de Guardiola vam tornar cap a parc. Aquest dimecres al matí, tres dotacions s'han desplaçat fins la zona afectada per fer tasques de revisió.