Un nen de 2 anys mor de fam després de passar dies al costat del cadàver del seu pare, que havia patit un infart

Els treballadors socials van acudir dues vegades a l'habitatge per a fer un seguiment però ningú va obrir la porta

Bronson Battersby en una imatge d'arxiu

Bronson Battersby en una imatge d'arxiu / Facebook

Jorge Lopez

Un nen de dos anys ha mort de fam al costat del cadàver del seu pare mort després de sofrir un atac cardíac dies abans. El petit Bronson va ser trobat en pijama arraulit al costat del seu pare Kenneth, de 60 anys.

Es creu que el nen de dos anys va morir de fam i deshidratació mentre estava sol en l'habitatge després que el seu pare sofrís un atac al cor per Cap d'Any.

El Dalily Mail ha parlat amb la mare del petit, separada del pare, i ha revelat que el seu fill era cinc centímetres més baixet de l'altura que li hagués permès obrir la nevera per a agafar algunes sobres que hi havia i poder alimentar-se.

Pel que sembla Bronson tampoc va poder aconseguir uns entrepans que el seu pare havia preparat però que els havia deixat fora del seu abast perquè no els agafés.

Dues visites a la casa que li podrien haver salvat

En tractar-se d'una família en risc d'exclusió, una treballadora social havia visitat l'habitatge el passat 2 de gener, però al no rebre resposta es va posar en contacte amb la policia. El 4 de gener aquesta empleada va tornar a la casa i tampoc ningú li va obrir, per la qual cosa va tornar a advertir d'aquest fet als cossos de seguretat.

Finalment, el 9 de gener, la treballadora va decidir utilitzar una clau del propietari per a accedir a l'habitatge i va ser quan es va trobar els dos cadàvers. La mare del nen ha confirmat que l'última vegada que va veure al seu fill va ser abans de Nadal, després d'una baralla amb el seu ex.

Segons els resultats de l'autòpsia, el petit va morir de fam després que morís el seu pare, qui estava desocupat i patia una afecció cardíaca preexistent.