L'impacte d'una roda provoca la mort d'un veí d'Artés a la C-25, a Sallent

Un vehicle ha perdut una roda del remolc que duia per causes que s'estan investigant

Ha impactat contra un altre cotxe que circulava en sentit contrari i ha causat la mort del conductor

Mor el conductor d'un turisme al impactar contra una roda a Sallent

Redacció

Redacció

Un veí d'Artés, J.A.A, de 77 anys, va morir en un accident aquest diumenge a la tarda al punt quilomètric 143 de la C-25, a l'eix Transversal, al terme municipal de Sallent. L'avís va donar-se a les 5 de la tarda i 21 minuts.

El Servei Català de Trànsit va informar que, per causes que encara s’estan investigant, un vehicle va perdre una roda del remolc que duia, que va impactar contra un turisme que circulava en sentit contrari. A conseqüència de l'impacte, va morir el conductor del turisme. 

Arran de la incidència, que va provocar restriccions de circulació en sentit Manresa, van activar-se sis patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que va aterrar a la carretera 141A per poder actuar.

Segons informació dels Bombers, l'accident s'ha produït a l'altura d'on hi ha el desviament en direcció cap a Berga (141A), a l'alçada de l'empresa Top Cable, al polígon industrial Plans de la Sala. Les afectacions al trànsit s'han allargat i a mitja tarda continuava la circulació densa cap a Manresa, amb cues d'uns dos quilòmetres.