La Setmana de la Gent Gran de Súria, que ha tingut el benestar físic i emocional com a principal eix de les activitats d'enguany, arriba a la seva recta final amb un bon nivell de participació. El programa s'acabarà aquest dijous 27 d’octubre amb una sortida en autocar per veure el llegat monumental romànic de Tarragona, que és gratuïta però cal una inscripció prèvia a través de l'àrea de Benestar Social de l'Ajuntament en horari d'atenció al públic.

La Setmana de la Gent Gran va començar el passat 17 d’octubre amb la presentació de la nova etapa del Consell de la Gent Gran al saló de sessions de la Casa de la Vila. Tanmateix, el dia central va ser el passat dijous 20 d’octubre, amb una xerrada sobre alimentació saludable, una caminada, una sessió de mindfulness, una sessió d’exercicis del programa Anem a moure’ns, i un esmorzar al Pavelló Municipal d’Esports.

El desenvolupament d’aquestes activitats va tenir el suport del CAP Goretti Badia, amb la dietista i nutricionista Núria Vinyet i el psicòleg sanitari Fabián Contreras, que van oferir diferents recomanacions de bones pràctiques d’alimentació sana i equilibri emocional. Van comptar amb la presència de la regidora de Seguretat Ciutadana, Benestar Social, Sanitat i Solidaritat, Olga Tena, i la regidora de Joventut, Esports, Participació i Turisme, Montserrat Albacete.

El programa de la Setmana de la Gent Gran va continuar divendres 21 d’octubre amb un berenar i un ball a l’Esplai, amb l’actuació de Jordi Soler.

L’organització d’aquesta nova edició de la Setmana és a càrrec de l’àrea municipal de Benestar Social, amb la participació de l’Escola Municipal de Formació d’Adults, l’equip sanitari del CAP Goretti Badia, Associació de Gent Gran, Casal de la Dona, Centre Excursionista i Fundació La Caixa.