Detenen a Lleida dos presos que no havien tornat a la presó de Lledoners després d'un permís

Els reus van ser localitzats intentant colant-se a l'interior de portals de la ciutat, segons ha informat el diari Segre

L'entrada de la presó de Lledoners

L'entrada de la presó de Lledoners / ARXIU/MIREIA ARSO

Redacció

La Guàrdia Urbana de Lleida va detenir dilluns dos presos que s'havien escapolit del centre penitenciari de Lledoners (Sant Joan de Vilatorrada), segons ha avançat el diari Segre. Segons aquest mitjà, es tracta de J. G. T., de 44 anys, i J. M. S. T., de 47, dos interns de la presó del Bages que no van tornar després d'un permís penitenciari. 

Segons ha avançat Segre, els reus van ser localitzats al carrer Anselm Clavé de Lleida després de rebre un avís en el qual s'alertava sobre la presència de dos homes que miraven cap a l'interior dels portals amb la intenció de colar-se. Quan els agents van arribar a la zona els testimonis els van indicar el número al qual havien accedit i els van donar una descripció dels sospitosos. 

Els agents els van localitzar en les escales i, en identificar-los, van comprovar que tots dos complien tercer grau en Lledoners i que tenien vigent una ordre de cerca i detenció per no haver tornat a la presó després de gaudir d'un permís penitenciari.