RECEPTA | Arròs amb llet
INGREDIENTS
- 85 g d’arròs de gra rodó
- 750 cc de llet
- 1 tros de pell de taronja
- 1 beina de canyella
- 100 g de sucre
- 2 rovells d’ou
- 2 fulls de gelatina
- 2 clares d’ou
- sucre de llustre
ELABORACIÓ
- Posem a bullir la llet amb la pell de taronja, la beina de canyella i un xic de sal. Quan comenci a bullir hi afegim l’arròs i el sucre. Ho deixem coure lentament durant 50 minuts o fins que l’arròs estigui tou. Ho remenem de tant en tant i hi afegim més llet si fos necessari.
- Muntem les clares a punt de neu.
- Posem els fulls de gelatina a remullar en aigua freda durant 15 minuts.
- Barregem l’arròs bullit amb els dos rovells, la gelatina escorreguda i la merenga.
- Ho posem en bols i ho empolsem amb canyella en pols. Ho acompanyem d’un canonet de galeta.
- Mor el conegut culturista Xisco Serra, als 50 anys
- En aquestes localitats de la Catalunya central és festiu aquest dilluns, dia de la Segona Pasqua
- Adeu als carrets de la compra: aquests són els models moderns que arriben als supermercats
- Això és el que costen els menús del nou restaurant dels germans Roca
- El robatori de coure a Rodalies va ser del triple de metres del que va dir el Govern espanyol i va passar a Barcelona, no a Cerdanyola
- Apareixen panys amb silicona a claus de pas de la Séquia a Viladordis
- Necrològiques del 9 de maig del 2024
- Xavi no seguirà al Barça