RECEPTA | Conill agredolç amb prunes
INGREDIENTS
- 1 conill trossejat
- 4 carxofes
- 150 cc vinagre de xerès
- 100 g prunes
- 2 cullerades de sucre
- 400 g tomàquets madurs
- 30 g pinyons
- Oli
- Sal
ELABORACIÓ
- Posem sal al conill i el daurem amb una mica d’oli. El reservem.
- En la mateixa cassola, hi afegim el vinagre i el sucre i ho posem a coure durant 10 minuts fins que s’hagi reduït.
- Trossegem el tomàquet i el sofregim amb una mica de sal i sucre.
- Incorporem el tomàquet sofregit a la cassola, el conill, mig vas d’aigua, les prunes i ho deixem coure 30 minuts més.
- Pelem les carxofes, les tallem a quarts i les coem amb aigua i un raig d’oli fins que estiguin toves.
- Fregim lleugerament els pinyons amb una mica d’oli.
- Afegim les carxofes i els pinyons al guisat i ho deixem coure uns quants minuts.
- Alejandra Marisa: així és la model de 60 anys guanyadora d'un certamen de Miss Univers a l'Argentina
- Mor als 92 anys Lluís Vilà, president i fundador del Grup Vilà Vila
- Ampli desplegament per a rescatar una persona que ha caigut amb el cotxe per un barranc a Pont de Bar
- Necrològiques del 9 d'abril del 2024
- La regió pot canviar en nou mesos una comissària que només n’ha exercit cinc
- Món Sant Benet, un casament únic en un espai idílic
- Turull demana als votants des de Manresa que no deixin que Illa sigui el president
- L'Abadia de Montserrat s'omple de turistes el dia de la patrona de Catalunya