Vuit dards que Shakira llança a Piqué en la nova cançó amb Bizarrap

La lletra de «BZRP Music Sessions #53» és una successió de míssils contra l'exblaugrana, incloent-hi feroços atacs contra Clara Chía

Redacció / Chance

Una cançó carregada de dards. Després de la publicació el 2022 dels èxitsTe Felicito i Monotonía, Shakira arrenca amb el llançament de l'esperada col·laboració amb el DJ i productor argentí Bizarrap. El tercer treball musical de la colombiana des que va anunciar la seva separació de l'exfutbolista el mes de juny passat arriba per atacar una altra vegada la seva exparella. I és que 'BZRP Music Sessions #53' és una successió de míssils contra Piqué de principi a fi, incloent-hi feroços atacs contra Clara Chía que revelen l'opinió que Shakira té de la nova parella de l'exblaugrana. Compartim 8 dards enverinats que conté el nou senzill de la cantant:

Shakira comença el tema criticant la faceta esportista de Piqué i s'escarneix del seu nivell intel·lectual:

  • "Tanto que te las das de campeón, y cuando te necesitaba diste tu peor versión"
  • "Mucho gimnasio, pero trabaja el cerebro un poquito también"

L'artista utilitza un demolidor joc de paraules amb el cognom de l'exfutbolista per deixar-li clar que, per molt que li molesti, ella seguirà parlant d'ell a les seves cançons. I a sobre, en farà caixa!

  • "Entendí que no es culpa mía que te critiquen. Yo solo hago música, perdón que te sal-Pique"
  • "Las mujeres ya no lloran, las mujeres facturan"

La cançó puja de to a continuació, quan arremet contra Clara Chía. La colombiana fa un altre joc de paraules amb el nom de la nova parella de Piqué, a la qual sembla que no té massa 'afecte':

  • "A ti te quedé grande, por eso estás con una igualita que tú"
  • "Tiene nombre de persona buena. Clara-mente no es como suena"

Tant és així que es compara amb la catalana i, mentre ella és un cotxe o un rellotge de luxe, la Clara és un vehicle modest i un rellotge barat:

  • "Yo valgo por dos de 22"
  • "Cambiaste un Ferrari por un Twingo. Cambiaste un Rolex por un Casio"