La nova xicota de Risto Mejide: valenciana, farmacèutica, tatuadora i molt més jove que ell

El tiktoker Abel Planelles publica imatges de la parella en un passeig romàntic per París

Risto Mejide en una imatge d'arxiu

Risto Mejide en una imatge d'arxiu

D.Cruz

Després d'una separació en què vam poder veure Risto Mejide força tocat, sembla que ha tornat a trobar l'amor. Després de set anys d'amor, un casament amb magnificència i una filla en comú, Risto i Laura Escanes decidien posar fi a la seva relació i començar a refer les seves vides per separat.

Escanes, va trobar l'amor de nou de la mà d'Álvaro de Luna pocs mesos després de la ruptura, però a Mejide no se li havia conegut cap festeig oficial de moment, encara que sembla que això ha canviat.

Segons porta publica el tiktoker Abel Planelles, presentador i publicista, Risto hauria trobat un nou amor malgrat dur la relació amb total discreció. "Ella és una jove valenciana, de 26 anys, farmacèutica i tatuadora", explica Planelles, assegurant que ja durien uns dos o tres mesos veient-se.

@abelplanelles 💥EXCLUSIVA💥 Primeras imagenes de Risto Mejide con su nueva pareja en Paris #viral #fyp #parati #foryou #greenscreen #greenscreenvideo ♬ Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53 - Bizarrap & Shakira

Al costat de la informació, el creador del contingut comparteix algunes imatges de la parella passejant per un parc que, segons assegura ell, corresponen a un viatge romàntic que Risto i la seva nova parella haurien fet a París el 20 de gener passat. "Està comprovat: Risto Mejide ha refet la seva vida. Però sembla que a ell la premsa no el segueix, perquè tampoc no s'amaga", relata Planelles davant d'unes imatges en què Mejide no és identificable.

A aquesta informació, Planelles també assegura que Risto no s'amaga i passeja amb la nova noia per València. A més, també assegura que tots dos se segueixen ja a Instagram i que també segueix la mascota d'ella a la mateixa xarxa social. Pel que sembla, tal com opina el tiktoker, “la cosa va de debò”.