El seu sisè fill

Bertín Osborne després de fer-se públic que serà pare als 69 anys: «No ha sigut un nen buscat»

L'expresentador es convertirà en progenitor per sisena vegada

Bertín Osborne en una imatge d'arxiu

Bertín Osborne en una imatge d'arxiu

Aina Moreno

«No ha sigut un nen buscat». Aquestes són les declaracions que va fer Bertín Osborne després fer-se públic que serà pare per sisena vegada als 69 anys fruit de la seva relació amb l’empresària Gabriela Guillén, de 32 anys.

La periodista Beatriz Cortázar va ser l'encarregad de reproduir les paraules que li havia dit l'expresentador en el programa de Federico Jiménez Losantos a Esradio.

Hores més tard, i després de les crítiques que va rebre a Twitter per les seves paraules, Osborne va intervenir en directe en el programa ‘Y ahora Sonsoles’ per aclarir els comentaris que s’havien filtrat al llarg del dia: «Ha passat el que li passa a molts pel que sigui, però no per falta de responsabilitat. Si no, no estaria aquí parlant amb tu», va explicar una mica molest el cantant.

El de Jerez va aprofitar per aclarir les paraules que van provocar la polèmica: «Quan dic que era ‘no desitjat’, l’únic que dic és que no estava previst. No s’ha de dramatitzar ni buscar tres peus al gat». «Quan estava de mes i mig ens vam asseure i li vaig dir: ‘Gabi, tens dues opcions: tenir-lo o no tenir-lo’. I, en qualsevol de les dues opcions, jo et donaré suport», va afirmar.

Reaccions a Twitter

Les reaccions a Twitter han sigut demolidores, perquè són molts els que han considerat les seves paraules molt poc apropiades i masclistes.

La xarxa social s’ha omplert de publicacions en contra del cantant i han comparat el que va dir Osborne el 2014 en un programa de 13TV sobre l’avortament –«No ho faria per moltes coses, sobretot pel trauma. Conec moltes dones que han avortat i ho pateixen tota la seva vida»– amb les seves paraules quan Guillén li va anunciar que esperaven un fill: «Tens dues opcions: tenir-lo o no tenir-lo».