Bertín Osborne serà pare i avi alhora: la seva filla, embarassada

Bertín Osborne en una imatge d'arxiu

Bertín Osborne en una imatge d'arxiu

Redacció

L’actualitat no dona ni un respir a Bertín Osborne. Si la notícia de l’embaràs de Gabriela Guillén, que confirmava la paternitat del cantant als seus 69 anys, no era suficient, ara ‘Vanitatis’ confirma que, a més de convertir-se en pare per sisena vegada, Osborne tornarà a ser avi.

Segons aquest mitjà, la filla petita del també presentador de televisió madrileny, Claudia, espera el seu segon fill amb l’empresari José Entrecanales. «La filla petita de Bertín està embarassada encara de poques setmanes, i per això únicament ha comunicat la bona nova al seu entorn més pròxim», ha confirmat el portal d’El Confidencial.

Nou «propòsit»

Després de conèixer-se la notícia, s’entén millor el motiu pel qual, a diferència de les seves altres dues germanes grans, Claudia va compartir a través de xarxes socials una frase sobre el destí: «Totes les coses que t’emocionen no són aleatòries, estan connectades al teu propòsit. Persegueix-les».

Aquesta publicació contrastava amb les d’Alejandra i Eugenia, que van compartir citacions que semblaven tenir un destinatari molt més clar: el seu pare. «Quan falten les idees, les paraules venen molt bé», va escriure la primera. «Per fer-se sentir de vegades cal tancar la boca», va pujar la segona, després de les declaracions polèmiques de Bertín Osborne, que va assegurar que l’embaràs no havia sigut buscat.