Rosalía reapareix a París visiblement afectada després de la possible ruptura amb Rauw Alejandro

La cantant es va mostrar molt decaiguda durant la seva estada a França

Rosalía y Rauw Alejandro, als Grammy llatins

Rosalía y Rauw Alejandro, als Grammy llatins

Rosalía Rauw Alejandro: l'adéu a un amor que semblava etern. Després de tres anys de relació i un compromís anunciat amb entusiasme fa set mesos, sembla que la parella hauria posat punt i final a la seva relacióTot i que els motius no estan del tot clars, les darreres informacions apunten a una possible infidelitat per part del porto-riqueny amb una model colombiana.

Rosalía va deixar un enigmàtic missatge a xarxes socials just abans d'aquesta notícia, agraint a tots els que l'han recolzat i esmentant el que ha significat "Motomami" a la seva vida.

La notícia va deixar Rosalía destrossada, però la cantant no ha deixat que la tristesa li impedeixi continuar amb la seva agenda professional. Va aparèixer a París per complir els seus compromisos i brindar el seu art als seus seguidors, encara que al seu cor el dolor sigui palpable.

La decisió de posar fi a la relació va ser presa de mutu acord, segons va informar People, coincidint amb el final de la gira internacional de l'artista catalana.

Els rumors d'infidelitat per part de Rauw Alejandro amb una model colombiana han començat a circular amb força després de la confirmació de la ruptura.

Tot i que cap dels dos ha fet declaracions sobre això, les especulacions i l'interès dels seguidors dels dos artistes s'han disparat a la recerca de més detalls sobre aquesta separació inesperada.