18 d’agost

Assalt armat a la casa de Miguel Bosé a Mèxic

Redacció

El cantant Miguel Bosé, de 67 anys, hauria patit el 18 d’agost un assalt armat a la seva casa de Mèxic. Segons informa TvNotas, al voltant de dos quarts de nou de la nit de divendres, vuit individus van irrompre a casa seva i es van emportar joies, rellotges, diners en efectiu i la seva camioneta.

«Miguel Bosé estava descansant al menjador, veient la televisió. De sobte, diu que el cantant va veure algunes ombres per la finestra que dona al pati. Llavors, van entrar vuit persones amb dessuadora negra i tapaboques. Van començar a cridar-li coses. Li van dir que no es mogués, que els digués on eren els diners. Van desarmar un element de seguretat que es trobava a la casa», escriuen des del citat mitjà mexicà.

A la casa es trobaven també els fills del cantant, que, després de sentir els crits, van baixar i es van trobar amb l’assalt. «Els lladres es van emportar una camionet aSuburban i un element de seguretat que cuidava la casa, per assegurar la seva sortida». D’acord amb la mateixa font, el vehicle va ser trobat més tard a l’alcaldia Miguel Hidalgo i, per la seva banda, Bosé ja ha interposat una denúncia davant el ministeri Públic del país centreamericà.

De moment, l’artista nascut a Panamà no s’ha pronunciat sobre aquest succés.