Rosalía porta gairebé dos mesos desapareguda de les xarxes socials. Des que va anunciar la seva ruptura amb el cantant Rauw Alejandro, l’artista ha apostat per desconnectar per vacances i no compartir amb els seus seguidors el seu dia a dia, com solia fer fins ara.

I tot i que ella continua sense compartir res, alguns seguidors seus sí que han publicat fotografies i vídeos de la cantant de Sant Esteve Sesrovires. Un vídeo d’ella conduint, compartit per una de les seves fans, ha revelat que està passant les vacances a Miami.

També un altre perfil ha publicat un vídeo amb la seva germana a la ciutat nord-americana. La Pili, a més de ser un pilar fonamental de la cantant, també l’ajuda en l’àmbit professional, és la seva directora artística. El compte @motomamitour ha explicat a les xarxes socials que la cantant ja està preparant nova música a l’estudi.

Rauw Alejandro, de gira per Espanya

Per la seva banda, Rauw Alejandro està de gira a Espanya. Vuit seran les parades que farà per tot el país, des de l’actuació de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València, fins la que el 16 de setembre tancarà aquesta ronda de concerts a Tenerife, concretament a Costa Adeje Golf.

El record va ser inevitable al Palau Sant Jordi de Barcelona l’1 de setembre, on fa poc més d’un any actuava enmig de multituds a l’RCDE Stadium amb Rosalía com espectadora, a qui va dedicar el tema ‘Aquel Nap ZzZz’. «Jo soc de Puerto Rico, però ara Barcelona és la meva ciutat», va proclamar en català llavors.