Artistes

Primera imatge de Rosalía després de desaparèixer de les xarxes socials

La cantant de Sant Esteve Sesrovires ha passat les vacances d'estiu a Miami

Una imatge de Rosalía després de la ruptura amb Rauw Alejandro

Una imatge de Rosalía després de la ruptura amb Rauw Alejandro / @APALEAPALE

Redacció

Rosalía porta gairebé dos mesos desapareguda de les xarxes socials. Des que va anunciar la seva ruptura amb el cantant Rauw Alejandro, l’artista ha apostat per desconnectar per vacances i no compartir amb els seus seguidors el seu dia a dia, com solia fer fins ara.

I tot i que ella continua sense compartir res, alguns seguidors seus sí que han publicat fotografies i vídeos de la cantant de Sant Esteve Sesrovires. Un vídeo d’ella conduint, compartit per una de les seves fans, ha revelat que està passant les vacances a Miami.

També un altre perfil ha publicat un vídeo amb la seva germana a la ciutat nord-americana. La Pili, a més de ser un pilar fonamental de la cantant, també l’ajuda en l’àmbit professional, és la seva directora artística. El compte @motomamitour ha explicat a les xarxes socials que la cantant ja està preparant nova música a l’estudi.

Rauw Alejandro, de gira per Espanya

Per la seva banda, Rauw Alejandro està de gira a Espanya. Vuit seran les parades que farà per tot el país, des de l’actuació de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València, fins la que el 16 de setembre tancarà aquesta ronda de concerts a Tenerife, concretament a Costa Adeje Golf.

El record va ser inevitable al Palau Sant Jordi de Barcelona l’1 de setembre, on fa poc més d’un any actuava enmig de multituds a l’RCDE Stadium amb Rosalía com espectadora, a qui va dedicar el tema ‘Aquel Nap ZzZz’. «Jo soc de Puerto Rico, però ara Barcelona és la meva ciutat», va proclamar en català llavors.