La revista ‘People’ afirma que Rosalía i Rauw Alejandro han trencat

La parella va començar a sortir oficialment fa tres anys i van comprar una casa a Manresa l'abril del 2022

Rosalía i Rauw Alejandro en una imatge d'arxiu

Rosalía i Rauw Alejandro en una imatge d'arxiu

Redacció

La revista nord-americana ‘People’ assegura aquest dimarts que la cantant catalana Rosalía i el porto-riqueny Rauw Alejandro han posat punt final a la seva relació sentimental després de més de tres anys de parella.

Rosalía i Rauw Alejandro van anunciar el març de l'any passat que s'havien compromès, una notícia que va arribar paral·lelament a l'estrena del primer EP conjunt, ‘RR’.

Tots dos, molt actius a les xarxes socials, han difós durant aquests tres anys moments íntims viscuts plegats, igual que també ho van fer al videoclip de la cançó ‘Beso’. Sobre la separació, tanmateix, no hi ha confirmació oficial. Rosalía, aquest mateix dimarts, ha publicat diferents stories a Instagram, però en ella fa referència a la fi de la seva gira Motomami World Tour. Això sí, Rauw Alejandro no apareix en cap d'elles.

Les fonts consultades per la revista People asseguren que, «tot i l’amor i el respecte que els cantants tenen l’un per l’altre, han decidit de mutu acord finalitzar el seu compromís».

Els artistes van ser relacionats per primera vegada l’agost del 2021 i van confirmar públicament el seu festeig només un mes després a través de les xarxes socials. Tot i això, la seva relació ja vindria d’abans. A Manresa, l'abril de l'any passat, Rosalía i Rauw Alejandro van comprar el Mas Morera. De petita, la cantant de Sant Esteve Sesrovires havia passat els estius a la capital del Bages i ha assegurat en entrevistes que té un vincle especial amb la ciutat. De tota manera, la compra es va fer a nom de l'estrella de Puerto Rico.