El papa Francesc, fan de Sylvester Stallone: "Hem crescut amb les seves pel·lícules"

El pontífex i l'actor estatunidenc s'han reunit al Vaticà en una trobada marcada per l'humor

El papa Francesc i Sylvester Stallone durant l'audiència que han mantingut al Vaticà

El papa Francesc i Sylvester Stallone durant l'audiència que han mantingut al Vaticà / EFE

EFE

El papa Francesc ha rebut aquest divendres en audiència al Vaticà a l'actor i cineasta estatunidenc Sylvester Stallone, que ha acudit amb tota la seva família a una reunió marcada pel bon humor.

"Hem crescut amb les seves pel·lícules", li ha dit el pontífex a Stallone, mundialment famós per interpretar personatges com "Rocky" i "Rambo", qui ha somriugt agraït. Com a resposta, l'actor ha fet broma amb ell: "Llest per a boxejar?", li ha preguntat tancant els punys, un gest que ha repetit també Francisco, segons imatges difoses per "Vatican News" .

Stallone, de 77 anys, ha arribat al Vaticà acompanyat de la seva dona Jennifer, les seves tres filles i el seu germà Frank.

L'actor ha rebut aquests dies les claus i la ciutadania honoraria de Gioia del Colle a Bari (sud d'Itàlia), la localitat des de la qual els seus avis van partir cap als Estats Units, i va sortir a celebrar-ho al balcó de l'Ajuntament amb una bufanda del club de futbol del Bari, segons els mitjans locals.

L'actor ja havia estat al Vaticà l'any passat, quan va poder visitar la Capella Sixtina, les imatges de la qual va penjar en les seves xarxes socials.