Mor l'actriu Alejandra Villafañe amb només 34 anys

La jove artista ha mort a causa d'un càncer amb què va ser diagnosticada el maig passat

Mor Alejandra Villafañe amb només 34 anys

Mor Alejandra Villafañe amb només 34 anys / Redacció

L'actriu i model Alejandra Villafañe ha mort als 34 anys per un càncer de mama. La jove, coneguda per la seva aparició en sèries com "La ley del corazón", "Pa' quererte" o la sèrie de Netflix "Perfil Falso", va compartir públicament el diagnòstic de la seva malaltia el mes de maig, i després de sotmetre's a una cirurgia i quimioteràpia, no ha pogut guanyar-li la batalla.

Al llarg dels seus mesos de tractament, Alejandra va compartir el seu desafiament a les xarxes socials, permetent als seus seguidors ser testimonis de la situació que estava vivint. La seva experiència va incloure una cirurgia complicada al juliol i una sèrie d'esgotadores sessions de quimioteràpia. Tot i els desafiaments, mai no va deixar d'agrair als que la van recolzar i van enviar el seu amor incondicional.

Fa només uns dies, el 12 d'octubre, la model compartia un dels seus moments més durs a Instagram amb un vídeo. La seva parella, l'actor Raúl Ocampo, li rapava el cap i deia adeu al seu cabell.

Ha sigut precisament la seva parella qui ha explicat en una publicació a Instagram que la jove no havia pogut superar la seva malaltia. "Vull que sàpigues que... per sempre", ha dit, acompanyant el missatge d'un carrussel de fotografies plegats.

Villafañe va donar-se a conèixer el 2014, quan amb 24 anys, va ser coronada Miss Tierra Colombia. Després del seu éxit al certàmen de bellesa, va fer el salt al món de la interpretació. Ha participat en produccions com 'La ley del corazón', 'Pa' quererte', 'La verdad oculta', 'Enfermeras' i 'La nieta elegida'. Més recentment, el 2022, va aparèixer a la serie de Netflix 'Perfil Falso'.