Mor la periodista cultural Anna Pérez Pagès

Va ser directora del magazín 'Àrtic' i coordinadora de continguts culturals de de betevé

La periodista cultural Anna Pérez Pagès

La periodista cultural Anna Pérez Pagès / El Periódico

ACN

La periodista cultural Anna Pérez Pagès ha mort, segons ha informat betevé aquest dijous. Va ser directora del magazín cultural 'Àrtic' durant nou anys i coordinadora de continguts culturals de la cadena. A més de la seva feina a betevé, la periodista va col·laborar amb molts altres mitjans de comunicació com Catalunya Ràdio, TV3, RAC1, Ràdio 4 i ‘El Periódico’, del mateix grup editorial que Regió7. Des de betevé han lamentat la seva mort i han destacat que era “una professional extraordinària, un referent del periodisme cultural i, sobretot, una companya immensament generosa d’esperit i de tracte”.

Pérez Pagès deixa una trajectòria de més de vint anys dedicats a la informació cultural i els darrers anys ho va fer des de betevé, on va arribar-hi el 2008 amb Joan Barril al programa de literatura ‘QWERTY’. També va dirigir i presentar el programa ‘A escena’, un espai de reportatges i entrevistes amb una mirada molt personal a la cultura de casa nostra. Posteriorment, el 2013, va fer el salt a l”Àrtic’, un magazín cultural diari a la televisió pública de Barcelona. Pérez Pagès i tot l’equip van ser reconeguts amb un premi ARC de la indústria musical.

La periodista també va dirigir tallers de comunicació cultural i xarxes socials a la Universitat Pompeu Fabra i a la Biennal de Venècia.