Manresa ha instal·lat un any més una l'Arbre dels Desitjos a la Plana de l’Om com a element tradicional nadalenc del Comerç i del Centre Històric del municipi. Es tracta d'una campanya que busca fomentar el comerç local per la campanya de Nadal impulsada per les regidories del Centre Històric i de Comerç de l’Ajuntament de Manresa.

Aquest arbre, una olivera, pretén impulsar el comerç de proximitat, oferint als compradors una targeta amb un cordill perquè escriguin els seus desitjos de cara a l’any vinent i penjant-los a l’arbre. Es podran compartir els desitjos de nou any durant tot el mes de desembre i fins al 6 de gener del 2023.

Un cop acabada la temporada de Nadal, aquesta olivera es replantarà al camí dels Corrals (sota la Seu) per contribuir en l’embelliment de la zona on va néixer la ciutat de Manresa i la qual conté alguns dels elements més significatius del municipi.

El regidor de Centre Històric, Josep Maria Fius, ha assegurat que l’Arbre dels Desitjos “és un atractiu nadalenc situat en un dels principals recorreguts de vianants pel Centre Històric i animem a tothom a participar-hi”. Per la seva part, la regidora de Comerç, Núria Masgrau Fontanet, ha manifestat que “aquesta proposta se suma a altres iniciatives que l’Ajuntament ha posat en marxa per dinamitzar i ambientar els carrers de la ciutat i donar suport a la restauració i al comerç local” i ha afegit “que la ubicació d’aquest Arbre a la Plana de l’Om té la voluntat de posar en valor aquests espais comercials més tradicionals i de r ecolliment al bell mig del Centre Històric”.