Impulsem Manresa diu que la creació de la comissaria de proximitat «és l’enèsima promesa» incomplerta per Aloy

El candidat Joan Vila retreu a l'alcalde i alcaldable d'ERC la «política d'actuacions de cara a la galeria» i recorda que la nova ubicació de la seu dels Mossos anirà gairebé amb un any de retard

Joan Vila, cap de llista d'Impulsem Manresa

Joan Vila, cap de llista d'Impulsem Manresa / Arxiu/Oscar Bayona

Redacció

Impulsem Manresa, candidatura liderada per Joan Vila nascuda per presentar-se a les eleccions municipals del maig vinent, ha denunciat el retard en la posada posada en marxa de la comissaria de proximitat al passeig de la República de Manresa. Assegura que «és l’enèsima promesa que no es compleix per part de l’actual alcalde» Marc Aloy, que es torna s presentar a les eleccions per ERC.

Recorda que el passat mes d’agost, Aloy va anunciar la creació d’una nova comissaria de proximitat i la seva entrada en funcionament el desembre. En línia amb aquesta actuació, el conseller Joan Ignasi Elena va visitar la ubicació de la nova seu dels Mossos a l’antic carrer Alfons XII, situada a prop del Centre Històric. Retreu que, a hores d’ara, després de quasi set mesos de l’anunci, no s’han començat les obres per condicionar l’espai.

«Pràcticament un any de retard»

«Per pal·liar l’incompliment i demostrar a la ciutadania, o com a mínim fer notar, que s’hi està treballant, la setmana passada va ser el torn del president Pere Aragonès. En aquesta ocasió es va anunciar que l’entrada en funcionament d’aquesta comissaria seria a finals d’aquest any, és a dir, amb pràcticament un any de retard».

Vila ha declarat que «dissortadament, aquesta és l’enèsima promesa que no es compleix per part de l’actual alcalde. Davant d’aquesta política de les paraules i d’aquestes actuacions de cara la galeria, a Impulsem Manresa tampoc no ens creiem aquesta nova promesa. Malauradament, els manresans preocupats per la inseguretat i per l’incivisme del Centre Històric s’estan acostumant a aquest tipus d’incompliments. La nostra candidatura exigeix celeritat en l’execució de les obres i demana a l’alcalde rigor en els anuncis per evitar frustració als veïns, humilitat en la manera de treballar i dedicació compromesa als principals problemes de la ciutat».

Vila ha desitjat que l’equip de govern «actuï amb la mateixa rapidesa que quan es tracta de canviar el nom d’un carrer i escolti als veïns, contràriament al que han estat fent durant tot el mandat». Si aconsegueix formar govern, assegura que «Manresa ha de ser una ciutat on vingui de gust viure i sigui capital en qualitat de vida, i això implica tenir una ciutat verda, bella i participativa, però també cívica, respectuosa i segura».

TEMES