Manresa En Comú Podem fa pública la llista on hi ha l'exdiputada Laura Massana

El portaveu de Podem a Manresa Pol Molina, estudiant de 21 anys, serà el número 2 de la candidata Ana Querol

Els deu primers candidats de la llista de Manresa En Comú Podem que lidera Ana Querol

Els deu primers candidats de la llista de Manresa En Comú Podem que lidera Ana Querol / ARXIU PARTICULAR

Redació

L’exdiputada Laura Massana, el membre fundador de les joventuts socialistes de Manresa, Joan Belmonte, o qui va ser coordinadora d’Iniciativa per Catalunya a la capital del Bages, Maribel Luzón, són alguns dels noms que van a la llista de Manresa En Comú Podem que encapçala l’alcaldable Ana Querol. La formació ha fet pública aquest divendres la llista que tanquen els exregidors d’ICV a l’Ajuntament Núria Sensat i Josep Ramon Mora.

Segons la formació, es tracta d’una candidatura amb perfils diversos provinents del món sindical, associatiu i activista, professionals sanitaris, del món de l’educació, de la pagesia o la cultura.

El número 2 de Querol serà el portaveu de Podem a Manresa Pol Molina Rubiralta, de 21 anys. Estudia Ciències Polítiques i Sociologia a la UAB i és activista del món ecologista. Massana serà la número 3. Va ser diputada d’Iniciativa per Catalunya dues legislatures, on va exercir de portaveu a les comissions d’Acció Social, Infància, Joventut i Empresa i Ocupació.

El catedràtic d’Economia Víctor Prat serà el número 4. És membre de la Plataforma de la Gent Gran de Manresa i de l’executiva del Sindicat de Pensionistes i Jubilats de Comissions Obreres. La infermera Laura Oliva serà la número 5, i l’esmentat Joan Belmonte, el 6.

El lloc número 7 és la militant i activista colombiana Yanira Restrepo. La segueix el mestre i responsable d’organització de Podem, Ramon Antequera, Maribel Luzón i, al lloc número 10, Miquel Ribera.

A la resta de la llista hi ha Cèlia Bareda, Paco Pareja, M. Elena Barreda, Lídia Giménez, Conxita Tarrés, Marcel Colell, Jordi Redondo, Ricard Galvan i Gheorghe Marin Berchesan.

Segons la candidata a l’alcaldia de Manresa en Comú Podem, Ana Querol, es tracta d’una llista unitària entre Comuns i Podem que ha permès «ampliar la mirada amb la voluntat de sumar i anar junts. Afirma que «hi ha un veritable equip de treball».

Presentació de la candidatura

Aquest dissabte Manresa En Comú Podem presentarà en societat la candidatura en un acte que comptarà amb la presència de la presidenta del grup parlamentari d’En Comú Podem al Parlament, Jessica Albiach. Presentat per Miquel Ribera, també hi intervindrà el número 2 de la llista, Pol Molina i l’alcaldable, Ana Querol. Es donaran a conèixer els principals eixos del programa de cara a les eleccions municipals del 28 de maig. L’acte se celebrarà a les 12 del migdia a l’espai Plana de l’Om.