Segona edició del diari d'Impulsem Manresa

L'acte central de la formació tindrà lloc divendres a les 8 al teatre Conservatori

L'alcaldable Joan Vila

L'alcaldable Joan Vila / Arxiu Particular

Redacció

En paral·lel als actes de campanya, Impulsem Manresa ha començat a repartir el segon diari d’Impulsem per totes les llars de la ciutat. En total es distribueixen unes 30.000 unitats per les bústies dels domicilis.

En aquesta nova edició hi ha una breu presentació dels 25 integrants de la llista, diversos reportatges sobre els projectes donats a conèixer en les últimes setmanes i dels que encara han de sortir a la llum, i articles d’opinió signats pels membres de la candidatura. En la primera edició es van repartir 28.500 exemplars.

Acte central i carpes informatives

L’acte central de campanya serà el proper divendres 19 de maig, al Conservatori, a les 8 del vespre. A més, Impulsem continuarà fent carrer i instal·larà carpes informatives diferents punts de la ciutat. Aquestes accions aniran acompanyades de continguts a les xarxes socials, amb alguna petita sorpresa en la recta final.

Amb el lema “El Canvi que Il·lusiona”, Impulsem afronta una campanya en qual afirma que "continuarà posant de manifest que és l’única candidatura amb una visió de ciutat a llarg termini. En aquests sentit, en els propers dies proposarà nous projectes transformadors pensats per la Manresa 2040". 

El candidat d’Impulsem, Joan Vila, destaca que “som els únics que presentem projectes inclusius i il·lusionants que faran de Manresa una ciutat capital. És l’hora de passar pàgina del desgavell, de les directrius que arriben de fora i de no pensar en la gent i les seves necessitats. Arriba el moment de fer un canvi que il·lusioni, apoderi als manresans i manresanes i que prioritzi l’ordre, el seny i el futur”.