Mor el dissenyador Enric Huguet als 95 anys

Va ser un referent en el seu àmbit que va conjugar el treball professional amb la docència

El dissenyador Enric Huguet, en una foto d'arxiu

El dissenyador Enric Huguet, en una foto d'arxiu / ACN

ACN

El dissenyador Enric Huguet (Barcelona, 1928) ha mort als 95 anys segons ha informat el Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya a través d'un comunicat. Huguet va ser un referent en el seu àmbit amb projecció internacional que va conjugar el treball professional amb la docència al llarg de 30 anys a l'Escola Massana. Va rebre el Premi Nacional de Disseny 2013, va ser membre fundador de l'ADG/FAD 1961, Mestre del FAD el 2004, membre de l'AGI, així com impulsor i Col·legiat d'Honor del Col·legi Oficial de Disseny Gràfic.

L'escrit del col·legi assegura que la seva "forma de fer" sempre s'ha basat en "unir i compartir". També afirma que tot i que la persona desapareix, "els projectes i el seu exemple no",  i que aquests "romanen i ajuden a suportar la tristesa de la distància". "El disseny de la comunicació és possible i millor gràcies a ell, sempre amb nosaltres Enric Huguet", conclou.

Pel que fa a la FAD, també lamenta la mort del dissenyador. En una piulada a X el defineix com a "mestre i pioner de la comunicació visual" i el titlla d'"enorme i irrepetible". "Avui se't plora, però aviat et celebrarem", conclou

TEMES