Detenen l'exparella de la dona trobada morta en una carretera d'Esparreguera

L'Ajuntament d'Òdena, localitat de naixement de la víctima, ha convocat un minut de silenci per aquest dijous

Esparreguera celebra un minut de silenci per condemnar el crim

Dos agents dels Mossos d'Esquadra

Dos agents dels Mossos d'Esquadra / EUROPA PRESS

Germán González

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dimarts l'exparella d'A.B.F, de 29 anys, que va morir a la carretera d'Esparreguera diumenge passat a la nit després de rebre diverses punyalades. Els agents apunten que es podria tractar d'un nou cas de violència masclista a Catalunya. 

En un primer moment, la policia va rebre l'avís que havia aparegut una dona al voral de la carretera d'Esparreguera amb ferides que podria haver tingut un accident de trànsit. De fet el seu cotxe era a prop del lloc on va ser trobada. 

Diversos testimonis van apuntar que un altre cotxe havia escapat del lloc dels fets a tota velocitat minuts abans. En arribar els sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) es van trobar que la víctima presentava dotzenes de ferides per tot el cos compatibles amb una arma blanca i no van poder fer res per salvar-li la vida.

Aixecament del cadàver

El Jutjat d'Instrucció número 3 de Martorell va ordenar l'aixecament del cadàver i la Divisió de Recerca Criminal de Mossos es va fer càrrec del cas. Aquest dimarts van detenir l'exparella de la dona, segons ha avançat 'La Vanguardia'. 

La víctima era veïna d'Òdena. L'Ajuntament de la localitat ha expressat el dol per aquesta mort i ha convocat un minut de silenci aquest dijous a la tarda. Si es confirma el cas de violència masclista seria la víctima número 37 a Espanya aquest any 2024. A Catalunya l'últim cas es va conèixer dies enrere, quan va ser detingut un home a Vic per assassinar la dona i amagar el cos.