Les localitats per assistir a la UCE a Manresa ja es poden adquirir a la pàgina web del Kursaal

Hi ha entrades per seguir un sol dia, dos i els tres de la 5a edició de la Universitat Catalana d’Estiu

El concert de la Coral Sant Jordi al Conservatori és amb entrada lliure, però també cal fer la reserva

Una de les activitats en la 4a edició de la Universitat Catalana d'Estiu, l'any passat

Una de les activitats en la 4a edició de la Universitat Catalana d'Estiu, l'any passat / Arxiu/Oscar Bayona

Gemma Camps

Gemma Camps

Ja es poden adquirir a través de la pàgina web del Kursaal (a la icona del capdamunt, a la dreta) les localitats per assistir a la 5a edició de la Universitat Catalana d’Estiu (UCE) a Manresa, que tindrà lloc els dies 29 i 30 de juny i 1 de juliol a l’Institut Lluís de Peguera, la programació de la qual va explicar aquest diari a bastament. 

Les entrades es poden comprar per a una sola jornada (10 euros), per a dues (dijous i dissabte o divendres i dissabte, 15 euros) o bé per a les tres (20 euros). Igualment, es poden reservar les entrades per assistir al concert de la Coral Sant Jordi organitzat en el marc de la UCE, que tindrà lloc al Teatre Conservatori el divendres 30 de juny, a les 9 del vespre. L’entrada és lliure però cal fer la reserva prèvia. De moment, encara hi ha lloc.

Les xifres de l'edició del 2022

En l’edició de l’any passat, la UCE va tenir 288 assistents presencials en la jornada del dijous 30 de juny; el divendres 1 de juliol, van ser 201, i el dissabte 2 de juliol, 228. La programació dels tres dies també va tenir persones que la van seguir per streaming. 299 el primer dia; 1.189, el segon, i 283, el tercer. El total d’assistents presencials i de visualitzacions va ser de 2.488 persones. Les sessions van quedar gravades en HD i es poden visualitzar a través de la pàgina web de la UCE. 77 persones van assistir a les dues visites guiades que es van programar.