El manresà fra Valentí Serra, membre del consell dels caputxins de Catalunya i Balears

Fra Jesús Romero serà el provincial de l'orde durant els propers anys

Fra Lluís Àngel Arrom, fra Gil Parés, fra Jesús Romero fra Arun Renald i fra Valentí Serra

Fra Lluís Àngel Arrom, fra Gil Parés, fra Jesús Romero fra Arun Renald i fra Valentí Serra / Arxiu Particular

Redacció

Els caputxins de Catalunya i Balears, reunits en capítol, van escollir fra Jesús Romero com a nou provincial per als propers anys. Formen part del seu consell el manresà fra Valentí Serra, fra Lluís Àngel Arrom, fra Gil Parés i fra Arun Renald.

Després del capítol, el provincial i el seu consell tindran unes setmanes per elaborar les noves llistes de les fraternitats amb què designaran els nous càrrecs de la resta de caputxins, segons informa Catalunya Religió.

Durant el capítol provincial també va tenir lloc l'ordenació del diaca Òscar Bernaus i es va fer present el bisbe d'Urgell, Joan-Enric Vives. 

Historiador i arxiver

Fra Valentí Serra i Fornell (Manresa, barri de les Escodines, 1959) és religiós caputxí i sacerdot. Des de la seva condició d'historiador i arxiver ha escrit força llibres i articles sobre la vida i presència dels frares caputxins a Catalunya. 

Fra Valentí Serra, doctor en història per la Universitat de Barcelona, va entrar de jove als caputxins i ha residit en els convents d'Arenys, Pompeia i Sarrià. Des del 1987 és l'arxiver provincial dels caputxins i el director de la Biblioteca Hispano-Caputxina.