Junts demana al Govern manresà que millori els senyals per informar de les obres al carrer de Francesc Moragas

Comenta que no vol entrar a valorar si tallar el vial abans de l'inici del curs ha estat el més adequat

Recalca que la "manca de senyalització d'anticipació" ja es va produir en les obres a la carretera de Viladordis de fa unes setmanes

Carrer de Francesc Moragas de Manresa

Carrer de Francesc Moragas de Manresa / Arxiu/Oscar Bayona

Redacció

Junts per Manresa ha celebrat l'anunci per part del Govern de la ciutat d'una nova inversió d'un milió d'euros per millorar la via pública (calçades, voreres, parcs infantils i camins rurals), que s'ha iniciat dilluns d'aquesta setmana i que es va anunciar divendres, però li ha retret que cal millorar la senyalització de les obres per no complicar la vida als conductors.

Junts ha manifestat que ha preferit "no entrar a fons en l’oportunitat d’iniciar les obres d’asfaltatge del carrer de Francesc Moragas just la setmana d’inici del curs escolar, en un entorn on hi ha dos centres d’ensenyament".

Per altra banda, ha remarcat que "s’ha realitzat el tall total de la circulació de vehicles en una via principal de la ciutat sense que, a hores d’ara, hi hagi la corresponent senyalització en els entorns i vies d’aproximació a aquesta via", la qual cosa, afirma, genera "problemes de circulació als conductors que, volent accedir des de la carretera de Cardona, es veuen obligats a realitzar voltes i canvis de sentit de circulació molt més enllà". Posa com a exemples que s'han de desviar a la rotonda de la C25 i al carrer de Martí Pol.

Destaca que, "veient que aquesta manca de senyalització d’anticipació es va produir, també, en les obres que es van fer a la carretera de Viladordis ja fa unes setmanes, recordem al Govern de la ciutat la importància de senyalitzar correctament aquests tipus d’afectacions per tal d’estalviar maldecaps als ciutadans".