L'institut Lluís de Peguera de Manresa té un professor de mates de baixa i no hi ha manera de trobar-li relleu

Fins a aconseguir un substitut, un altre docent de la mateixa matèria del centre atén el grup d'alumnes que van quedar sense professor

Entrada a l'Institut Lluís de Peguera de Manresa

Entrada a l'Institut Lluís de Peguera de Manresa / Arxiu/Alex Guerrero

Gemma Camps

Gemma Camps

L’institut Lluís de Peguera de Manresa té una plaça vacant de matemàtiques a la plantilla fruit d’una baixa laboral que no pot cobrir perquè no troba professorat d’aquesta matèria.

Mentre no troben un substitut, el director del Peguera, Ignasi Cebrian, ha explicat que han fet una sèrie de reajustaments i que un altre professor de mates del centre ha assumit el grup de trenta alumnes de segon de batxillerat que ha estat sense professor d’aquesta matèria des del passat 2 d’octubre, que és quan es va produir la baixa laboral. 

Cebrian ha recalcat que situacions com aquesta no són inèdites i que és feina del Departament trobar-hi solució, cosa que fa «amb celeritat» sempre que pot, assegura. El problema, ara, és que hi ha manca de professors de mates. A través de la borsa de treball els van arribar dues peticions que no tenien la corresponent titulació i una tercera persona que la tenia hi va renunciar perquè no es va veure preparada.