Els no socis podran aparcar pagant al pàrquing de les piscines de Manresa

Més endavant s’ampliarà el servei amb pupil·latge de vehicles nocturn

Imatge de l'aparcament de les piscines municipals

Imatge de l'aparcament de les piscines municipals / Arxiu/M.M.

Redacció

A partir de dijous, les persones no sòcies de les piscines municipals de Manresa podran aparcar en 80 places del pàrquing en horari matinal. Més endavant s’ampliarà el servei amb pupil·latge de vehicles nocturn.

Aigües de Manresa, gestora de l'equipament, ha informat que les Piscines Municipals Manel Estiarte Duocastella compten amb un gran aparcament que no sempre està ple

El nou servei d’estacionament serà pels dies laborables, de dilluns a divendres, des de les 7.00h fins a les 15.30h. El preu d’aquest servei serà de 30,60 euros al mes. Les places són limitades a 80. I per contractar el servei, cal adreçar-se a la recepció de la instal·lació a partir del dijous vinent. 

Aparcament en horari nocturn

Paral·lelament s’inicia una campanya per donar a conèixer el servei d’aparcament nocturn, que vol posar a disposició de la ciutadania 80 places, en les hores menys freqüentades, i a un preu de 15’75 euros al mes. 

L’horari establert per poder gaudir de l’aparcament nocturn serà de dilluns a dissabte, de 20.30h a 9.30h. El cap de setmana de les 13h de dissabte a les 9.30h de dilluns. I els festius es podrà aparcar des de les 20.30h de la vigília a les 9.30h del dia següent.

Les persones interessades en una plaça d’aparcament en horari nocturn caldrà que s’inscriguin al formulari clicant aquí . Quan s’assoleixi el mínim de places necessàries per engegar el servei, s’iniciarà el procediment de contractació formal.

La idea, sorgida arran de l’ampliació i millora de la via Sant Ignasi, busca oferir aparcament als veïns i veïnes de la ciutat, a un preu assequible i a tocar del centre.