Creu Roja al Bages i la Vermuteria Santa Rita de Manresa s'alien a favor de la infància

El Vermut Solidari tindrà lloc aquest dissabte dia 25 al migdia i serà el tercer any que se celebra

L'objectiu és recaptar diners per a la campanya de joguines per a famílies en situació de vulnerabilitat

Imatge d'arxiu d'un 'micro obert'  a la plaça on hi ha la terrassa de la Vermuteria Santa Rita

Imatge d'arxiu d'un 'micro obert' a la plaça on hi ha la terrassa de la Vermuteria Santa Rita / Arxiu particular

Redacció

La Vermuteria Santa Rita de Manresa i Creu Roja al Bages s’associen un any més per dur a terme la tercera edició d'El Vermut solidari. Aquest dissabte a migdia, la terrassa de la vermuteria situada al carrer del Cap del Rec de Manresa, al cor del Centre Històric, es convertirà en un espai idoni per recaptar fons per a una causa solidària amb bona música i bon vermut. El vermut solidari convida a col·laborar a favor de la infància en situació de vulnerabilitat. L’import de totes les consumicions i aportacions que es recaptin durant el migdia solidari es destinaran a la infància que atén Creu Roja al Bages.

Es muntarà una barra a fora de la Vermuteria Santa Rita on el gènere que es vendrà serà cedit per marques com Mahou, Guineu, Abadal i Les Quetes. També hi haurà un vermut de l'establiment. El cent per cent del que es recapti en aquesta barra serà per a la causa. A més a més, Les Quetes faran una paella (deu euros el plat) amb la mateixa finalitat benèfica. Fora d'aquest àmbit, per exemple, si es va a prendre alguna consumició a l'interior del local, ja no formarà part de la campanya.

Es tracta d'un esdeveniment que s’engloba dins les diverses accions de la campanya de recollida de joguines de Creu Roja Cap infant sense joguines que, un any més, pretén aconseguir joguines noves per als infants atesos. Perquè un Nadal més cap menut es quedi sense joguina.

Amb la finalitat de reforçar el missatge de la importància dels drets dels infants, i del seu dret legítim a jugar, i a fer-ho dignament, Creu Roja al Bages pretén sensibilitzar i donar visibilitat a les dificultats a les quals s’enfronten les famílies amb pocs recursos econòmics i en situació de dificultat i/o exclusió social.

El programa

El Vermut solidari començarà a les 12 del migdia amb el concert del grup Lupulus Emsembla, seguit d’una estona de 'micro obert', on podran actuar tots els artistes que vulguin. A continuació, hi haurà sessió de punxa discos acompanyada de la paella solidària de la mà de Les Quetes. Tot plegat, maridat amb les cerveses, vermut i vi de les marques que aporten els productes de manera desinteressada.

Cartell d'El vermut solidari

Cartell d'El vermut solidari / Arxiu