Corals de persones grans cantaran nadales a les llars d'infants i residències d'avis de Manresa

Les actuacions aniran a càrrec de 170 persones de deu associacions de veïns que participen en el taller Cançons de tots els temps

Faran tretze actuacions i tornaran a les llars d'avis després del parèntesi fruit de les restriccions per la covid-19.

Actuació d'una coral en una llar d'infants de Manresa durant les festes de Nadal del 2022

Actuació d'una coral en una llar d'infants de Manresa durant les festes de Nadal del 2022 / Arxiu/AJM

Redacció

Les persones grans que han participat al llarg de l’any al taller de cant coral Cançons de tots els temps compartiran cançons de Nadal amb els infants de les llars d’infants i amb les persones grans que viuen a les residències de Manresa. Les cantades començaran l’11 de desembre i acabaran el dia 22.

En aquestes festes nadalenques, s’ha prioritzat el retrobament entre generacions i les persones grans que participen en el taller compartiran cançons del repertori nadalenc amb la canalla de les llars d’infants La Lluna, L’Estel, el Petit príncep, Bressolvent, La Llum i L’Espurna. Enguany, també s’han recuperat les cantades a les residències, un cop superades totalment les restriccions de la covid-19. Durant els propers dies, les corals visitaran la residència Sant Josep, La Font, Valldaura, Mutuam, Montblanc, Sagrada Família i Sant Andreu Salut.

Cant coral tot l’any

El taller de cant coral Cançons de tots als temps és una activitat promoguda per l’Ajuntament de Manresa i deu associacions de veïns de la ciutat de més de 25 anys d’història. Els tallers es desenvolupen setmanalment de forma descentralitzada als barris de Mion-Puigberenguer, Valldaura, la Font dels Capellans, el Xup, Carretera Santpedor, la Balconada, Pujada Roja, Plaça Catalunya, Vic-Remei i les Escodines.

L’activitat es desenvolupa durant el curs i té inscripció oberta a través de l’Oficina d’Atenció a les Persones Grans, trucant al telèfon 608 332 303, a través de l’Oficina d’Atenció Ciutadana (plaça Major, 1) de forma presencial o trucant al 010 i a través de la pàgina web de l’Ajuntament.