La línia 8 del bus urbà doblarà serveis els dies festius amb botigues obertes

S’augmentarà de freqüència de pas aquest dimecres i també els dies 8, 17, 24 i 31 de desembre i 7 de gener

Hi haurà més busos els dies festius amb comerços oberts

Hi haurà més busos els dies festius amb comerços oberts / ARXIU/OSCAR BAYONA

Redacció

El servei de transport públic de Manresa augmentarà la freqüència de pas els dies festius de comerços oberts per la campanya de compres de Nadal i Reis.

La línia L8, la Perimetral – Estacions, doblarà el servei. També es mantindran la L6 Festius de Balconada, i la L7 Festius de La Parada.

El reforç s’aplicarà aquest mateix dimecres i també els dies 8, 17, 24 i 31 de desembre i el 7 de gener.

La línia 8 doblarà la freqüència de pas amb un autobús cada mitja hora, en comptes d’un vehicle cada hora. Les línies 6 i 7 es mantindran operatives amb una freqüència de pas de 40 minuts.

L'Ajuntament de Manresa convida la ciutadania a fer ús del transport públic aquests dies. Considera que utilitzar el servei és més còmode, s’eviten retencions de trànsit i fa que la ciutat sigui més sostenible.

El preu dels abonaments T-10 i T-Mes es manté al 50%, per tant. D’aquesta forma es pot viatjar amb la T-10 per 0,45 euros el viatge, mentre que la T-Mes ofereix viatges i·limitats durant un mes per 16 euros.

Un bitllet senzill costa, en canvi, 2 euros.

Nits de Nadal i Cap d’Any

Els dies 24 i 31 de desembre el darrer servei de la línia L8 sortirà a les 21.20 de la parada de la RENFE, i a les 20.50 de la parada de l’Hospital de Sant Joan de Déu.

La línia F 6-7 tindrà la darrera sortida de la parada de Guimerà a les 20.40.

Per a més informació sobre el servei del transport urbà es pot consultar la pàgina web manresabus.com, o la app BusManresa que informa del pas dels autobusos a temps real.