El nou projecte del youtuber manresà Jordi Wild: un videojoc de terror

L'objectiu del bagenc és crear "un dels jocs més terrorífics que mai s'ha fet"

Imatge d'arxiu del youtuber manresà Jordi Carrillo

Imatge d'arxiu del youtuber manresà Jordi Carrillo / Oscar Bayona

Alba Diaz

Youtuber, escritor, podcàster i, ara, director creatiu d'un videojoc. El manresà Jordi Carillo (àlies Jordi Wild) ha revelat quin serà el seu pròxim projecte. Es tracta d'un videojoc de terror que sortirà al mercat durant la tardor del 2024 i que busca ser "un dels jocs més terrorífics que mai s'ha fet".

Carrillo ha explicat la iniciativa en un dels darrers episodis del seu pòdcast The Wild Project, amb el que enguany ha revalidat el títol al pòdcast més escoltat de l'Estat a Spotify per tercer any consecutiu. Durant la tertúlia, en la que també vaN participar els streamers IlloJuan & BaityBait, el manresà va explicar en exclusiva que fa un any que està treballant com a "director creatiu d'un videojoc" juntament "amb un equip de desenvolupament espectacular". El manresà té pensat treure'l al mercat de cara a Halloween de l'any que ve amb l'únic objectiu que "la gent que sigui una mica sensible ho passi malament", ja que busca que "faci molta por".

Carrillo, que es va donar a conèixer al món de Youtube per fer vídeos, entre altres, jugant a videojocs de terror, ha declarat que és un dels projectes professionals que més il·lusió li genera. El bagenc no ha volgut avançar molts més detalls en relació al projecte, però ha garantit que el tràiler "sortirà d'aquí a uns mesos".

@jordiwild ¡NOTICIA! Jordi Wild revela su nuevo proyecto: Un videojuego de terror #videojuegos #jordiwild #wildproject #terror ♬ Spooky, quiet, scary atmosphere piano songs - Skittlegirl Sound

TEMES