L'escola Fedac porta un clam per la sostenibilitat a cinc espais de Manresa

Els alumnes de totes les etapes educatives participaran divendres a l'acció

Un grup d’alumnes va explicar el projecte al regidor d’Educació, Pol Huguet

Un grup d’alumnes va explicar el projecte al regidor d’Educació, Pol Huguet / Arxiu Particular

Redacció

L'escola Fedac de Manresa celebrarà el divendres 23 de febrer l'acte Viu Naturalment per reivindicar més espais naturals i destacar la necessitat de transformar el pati de l'escola en un refugi climàtic. 

Aquesta acció, que serà duta a terme per totes les etapes educatives de l'escola, té per objectiu sensibilitzar davant del canvi climàtic tot fusionant l'art amb la sostenibilitat. 

A diferents espais de la ciutat, com ara la plaça Neus Català (Crist Rei), la plaça Sant Domènec, la plaça de les Oques i el pati del Casino i al pati de l'escola FEDAC es duran a terme activitats.

Activitats diferents

Els alumnes de l'etapa infantil duran a terme activitats sobre l'art i la natura.

Els de l'etapa de primària han preparat representacions artístiques per posar en manifest l'impacte del canvi climàtic al planeta i la necessitat d'adoptar estils de vida sostenibles. Hi haurà dansa, teatre, lectura de poemes i cançons. 

Els alumnes de la secundària i batxillerat llegiran poemes en diferents idiomes, exposaran treballs manuals, faran murals, coreografies i convidaran els espectadors a participar activament en la reflexió col·lectiva.