Els Tirallongues actuaran el dia de Rams a Manresa, on prometen castells de la gamma de 7 i de 7 i mig

La colla manresana va obrir a Cerdanyola del Vallès les actuacions a fora de la nova temporada

La diada d'aquest diumenge tindrà lloc a la plaça de Sant Domènec, a les 12 del migdia

Detall d'un castell en una actuació de la colla castellera de Manresa

Detall d'un castell en una actuació de la colla castellera de Manresa / Arxiu/Tirallongues

Redacció/G.C.

La colla castellera Tirallongues de Manresa va actuar el passat cap de setmana a Cerdanyola del Vallès, juntament amb els Castellers de Terrassa i els Castellers de Cerdanyola, amb motiu de la diada local dels cerdanyolencs. Va ser la primera actuació dels manresans fora de casa de la nova temporada.

La propera diada tindrà lloc aquest diumenge, dia 24 de març, a la plaça de Sant Domènec de Manresa, a les 12 del migdia, amb motiu Diumenge de Rams. Després d’uns darrers assajos molt bons, els castellers anuncien que per a aquesta fita exhibiran castells de la gamma de 7 i de 7 pisos i mig.

Moment en què l'enxaneta va fer l'aleta en el 4 de 6 amb agulla dels Tirallongues a la diada celebrada a Cerdanyola

Moment en què l'enxaneta va fer l'aleta en el 4 de 6 amb agulla dels Tirallongues a la diada celebrada a Cerdanyola / Arxiu/Tirallongues

Gamma de 6 a causa de la manca d'efectius

A Cerdanyola, els Tirallongues van sortir en primera ronda de castells amb un 4 de 6 amb agulla; en segona ronda, van descarregar un 3 de 6; un 4 de 6 en tercera ronda, i van finalitzar la seva participació amb un pilar de 4 de comiat. Tot i mostrar unes estructures molt sòlides i molt ben treballades en tot moment, van optar per descarregar castells de la gamma de sis pisos a causa de les nombroses baixes d’efectius que van patir en aquesta actuació.

Per part de la colla local dels Castellers de Cerdanyola, van descarregar un 4 de 6 amb agulla, un 3 de 6 amb agulla, un 2 de 6 i un pilar de 4 per finalitzar la seva diada.

Els Castellers de Terrassa van mostrar un 4 de 7, un 4 de 7 amb pilar, un 3 de 7, un pilar de 5, i van descarregar, també, dos pilars de 4 de comiat.