Descobreix el producte estrella per frenar la caiguda dels cabells

Un producte natural que ajuda al creixement del cabell

Caiguda de cabells

Caiguda de cabells / @ freepik

R. V.

La caiguda dels cabells és un problema que afecta homes i dones i que, augmenta en els canvis estacionals. Amb l'arribada de l'estiu potser has notat que els teus cabells han perdut força i, fins i tot, que et cau més.

Hi ha un munt de tractaments tant per frenar com per a prevenir la caiguda dels cabells i la clau és cuidar-lo molt. Una bona alimentació és fonamental. Tenir una dieta variada i equilibrada ofereix als cabells tots els nutrients per mantenir-se fort i sa; aliments rics amb B12, B6, antioxidants i minerals asseguren l'elasticitat dels cabells, alhora que l'ajuden a créixer més fort i sa.

Hi ha un producte que et pot ajudar a donar més força als teus cabells i prevenir així la seva caiguda. Es tracta de l'oli d'ametlles, ric en vitamina E, la qual és crucial per enfortir el cuir cabellut i dotar els cabells d'una gran elasticitat i resistència. Així, amb aquest oli no només se'n pot prevenir la caiguda, sinó que també el nodreix en profunditat.

Caiguda de cabells

Caiguda de cabells / @ freepik

El seu ús és molt senzill:

  1.  Renta't els cabells amb el xampú que utilitzes habitualment.
  2.  Després esbandeix-lo i aplica l'oli d'ametlles. Posa una petita quantitat d'oli als dits i passa-ho per tot el cuir cabellut fent un petit massatge perquè s'impregni bé. L'important és aplicar poca quantitat al principi i, si en necessitem més, anar afegint a poc a poc.
  3.  Aclareix els cabells amb aigua tèbia i comença a comprovar com els cabells adquireixen més força i brillantor.