T'expliquem els trucs que utilitzen les models per lluir espectaculars

Passarel·les o esdeveniments, el lloc és indiferent, el modelatge no

La realitat darrera una bellesa 'màxima'

Els trucs de les models

Els trucs de les models / @ SVETLANASOKOLOVA

La moda de les models a les passarel·les no està en auge com fa uns anys, ja que les xarxes socials han fet que 'qualsevol' amb filtres, operacions o una mica de maquillatge i roba suggerent, sembli una model. La sexualització del cos també ha canviat i hem passat de què estiguin de moda els cossos prims o extremadament prims a dones 'curvy' o amb pit i glutis grossos. Les tendències de moda varien constantment i al llarg dels anys ho continuaran fent. La globalització i la Internet, entre altres, han fet possible que hi hagi un canvi d'estètica tan divergent.

Per estar sempre brillants, aquí us deixem els trucs que segons genial.guru segueixen a passarel·les i esdeveniments.

Quan la model ha de mostrar-se en roba interior, normalment, segueixen aquestes rutines

  1. Maquillatge corporal, des de la cara fins als peus, dedicant una especial atenció la zona dels glutis. Segons la model Selita Ebanks, necessiten una hora per maquillar-li els glutis, portant unes 20 capes de maquillatge a sobre. 
  2. Posar-se oli corporal per donar un efecte espectacular perquè capta la llum i l'atenció de qualsevol i reafirma les parts del cos que volem mostrar.
  3. La llenceria ha de ser amb tonalitats 'nude' i sense costures, d'aquesta manera es garanteix que el cos i la roba que porti es vegi amb tots els detalls. També hi ha models que per evitar transparències incòmodes, es posen una doble capa de roba interior de color 'nude', evitant una exposició de la seva intimitat molt major a la que estan sotmeses.
La model Selita Ebanks

La model Selita Ebanks / Instagram

En el cas de les models que desfilen peces de roba que no són llenceria, aquests són els trucs que més utilitzen

  1. Si el que duen, és una peça de roba molt llarga, per tal de no caure, el qual, seria molt fàcil, utilitzen el truc de donar 'un cop' amb la cama o peu a la peça amb cada passa que donen. La model Hela Saldaña ho explica a través de les seves xarxes socials.
  2. Si han de desfilar amb peces molt suggerents, on es mostri més el cos que la roba, han d'anar amb roba interior 'nude', així crearan un efecte més seductor on la peça de roba a mostrar tindrà una importància rellevant en la seva desfilada.
  3. Les models de talles grans, tot i ser de talles grans, estan sotmeses a una pressió molt gran envers les seves corbes i és per això que utilitzen coixinets gruixuts per posar-se als pits, glutis o muscles, donant una sensació de cintura més fina.
  4. Posar-se gotes als ulls per donar una aparença de descans i bellesa, evitant i camuflant la inflor d'ulls o els ulls vermells, segons Vincent Oquendo, maquillador de models.
  5. Continuem amb les models de talles grans, les quals, a vegades, els hi sobra molt d'espai entre la peça de roba amb la qual han de desfilar i el seu cos, i el que fan és posar-se unes peces a sota el cos amb un tipus de malla fins que l'emplenin. La model Karoline Bjornelykke va explicar-ho a les seves xarxes socials i va demanar que no facin aparentar a dones amb un cos que no tenen, sinó que contractin a les persones adequades segons el tipus de tallatge desitjat. 

'Hi ha moltes dones boniques allà fora', Karoline Bjornelykke

Així doncs, la bellesa no depèn tant d'un mateix, sinó dels professionals que hi ha darrere, els quals dediquen hores a retocar i camuflar imperfeccions, fent atractiva a la persona. Després d'aquestes confessions per part de genial.guru, podem creure tot el que veiem a les passarel·les, esdeveniments, televisió o xarxes socials? Els retocs estètics i de maquillatge cada vegada estan més en auge, però, per què es necessita amagar el que un és?