INGREDIENTS
- 800 g. Calamarsons
- 160 g espaguetis frescos (cintes amples)
- 1/2 manat espinacs frescos
- 2 grans d'all
- 1 bitxo
- 1 tomàquet madur gran
- 50 g cansalada porc ibèric
- 100 cc d'oli d'oliva
- 50 cc xerès sec
ELABORACIÓ
- Posem a bullir la pasta amb aigua, sal i un raig d'oli. Escorrem i reservem.
- Netegem els calamarsons i els escaldem amb la mateixa aigua de bullir la pasta, durant un minut. Escorrem i eixuguem molt bé.
- Laminem els grans d'all.
- Tallem a rodanxes el bitxo.
- Traiem la pell al tomàquet i el fem a daus.
- Tallem la cansalada a daus petits i la fregim amb una mica d'oli. Tot seguit incorporem els grans d'all, el bitxo, els daus de tomàquet, sal i uns granets de sucre.
- Tallem els calamarsons a rodanxes amples i els incorporem al sofregit anterior junt amb el xerès. Deixem coure uns minuts.
- Posem la pasta al fons del plat, a sobre els calamarsons i decorem amb les fulles d'espinacs fregides.